Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Çay olarak tüketilen bazı bitkilerin sindirim enzimleri üzerinde in vitro inhibitör etkilerinin araştırılması
(Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016)
Bu tez kapsamında, bitki zayıflama çayı olarak veya zayıflama çay karışımlarının bileşiminde sıklıkla kullanılan yeşilçay, mate, sinameki, barut ağacı, funda, zahter, sinirli ot, biberiye ve çoban çökerten bitkileri Edirne’de ...
Bazı Brassicaceae sebzeleinin sindirim enzimlerdi üzerinde In Vitro inhibitör etkilerinin araştırılması
(Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016)
Brassicaceae sebzeleri kilo verdirici olarak halk arasında yaygın şekilde kullanılmaktadır. Bu çalışmada Brassicaceae sebzelerinden lahana, brokoli, brüksel lahanası, karnabahar ve alabaştan elde edilen ekstraktların lipaz, ...