Yazar "Oraman, Yasemin" için Tez Koleksiyonu listeleme
-
Ekmek üretiminde kalite uygulamaları ve müşteri memnuniyet dinamiklerinin belirlenmesi
Tanık, Osman (Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006)Ekmek üretiminde kalite uygulamaları ve müşteri memnuniyet dinamiklerinin belirlenmesi amacıyla, Tekirdağ il merkezindeki fırın sahiplerine ve değişik sosyo- kültürel yapıya sahip tüketicilere da uygulaması yapılmıştır. ... -
İstanbul ilinde çikolata sektöründe tüketici eğilimleri ve markalar arası rekabet gücü
Özel, Özlem (Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006)Bu çalışmada amaç; çikolata tüketicilerinin marka eğilimlerini, satın alma kararlarını etkileyen unsurların belirlenmesidir. Araştırmanın materyalini temel olarak sahaya dayalı birincil veriler oluşturmaktadır. Araştırmaya ... -
Tekirdağ ilinde yapılan kara avcılığının yaban hayatı üzrene etkileri ve avcılığın sosyoekonomik boyutları
Hafızoğulları, Sevim Işık (Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006)Bu araştırmadaki temel amaç yaban hayvanların yaşamını olumsuz etkileyen faktörlerin belirlenmesidir. Bu doğrultuda, çeşitli nedenlerle oluşan çevre kirliliği ile avcılık faaliyetlerinin kara av hayvanları üzerindeki olumsuz ... -
Tekirdağ İli’nde yapılan kara avcılığının yaban hayatı üzerine etkileri ve avcılığın sosyo ekonomik boyutları
Hafızoğulları, Sevim Işık (Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006)Bu araştırmadaki temel amaç yaban hayvanların yaşamını olumsuz etkileyen faktörlerin belirlenmesidir. Bu doğrultuda, çeşitli nedenlerle oluşan çevre kirliliği ile avcılık faaliyetlerinin kara av hayvanları üzerindeki olumsuz ...