Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Kara, F" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    The fate of ochratoxin A during the Pekmez production from mouldy grapes
    (Elsevier Sci Ltd, 2004) Arici, M; Gümüs, T; Kara, F
    The grape juices produced from mouldy grapes that are contaminated naturally with OA between 2.1 and 9.8 mug/l were used in pekmez production. In the processing steps of pekmez, changes in OA amount were examined. The amounts of OA in pekmez samples were found to be 5-6 times higher than OA amount of grape juice. The dry matter (%), total sugar (%) and pH values were 18.93, 17.82 and 3.36 at the beginning of the experiment while they were 71.42, 67.35 and 3.91 at the end of the experiment, respectively. (C) 2003 Elsevier Ltd. All rights reserved.

| Trakya Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Edirne, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim