Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Özdemir, C" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 2 / 2
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Production and some properties of yoghurt ice cream in Turkey
    (A V A Agrarverlag, 2005) Özdemir, C; Demirci, M; Özdemir, S; Sagdic, O
    Yoghurt ice cream samples were prepared as plain yoghurt and with orange and chocolate, and stored for 30 days. The samples were analysed for some physicochemical, microbiological ad organoleptic characteristics on day 0, 15 and 30. The mean values of total aerobic mesophilic bacteria JAMB), psychrotrophs and lactic acid bacteria (LAB) were determined as 6.60, 2.39 and 4.83 log cfu/g, respectively. The mean values of acidity (SH degrees) and pH value were 45.77 and 4.40, respectively. The mean values of viscosity (Pa.s) at 20 and 50 rpm were 3,239 and 1,994 cp, respectively. The effects of the yoghurt ice cream types and storage time on psychrotrophs, LAB, acidity, pH and viscosity were significant (p<0.01). Organoleptic analyses revealed that the most preferred product was the yoghurt ice cream with chocolate.
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Some selected analytical and sensory data of frozen stored yoghurt
    (Wiley-V C H Verlag Gmbh, 1999) Özdemir, S; Zorba, Ö; Bodur, AE; Özdemir, C
    [Abstract Not Available]

| Trakya Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Edirne, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim