Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
“Monascus purpureus” kullanılarak kırmızı fermente pirinç üretimi üzerine bir araştırma
(Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006)
Bu çalışmada, Türkiye Et Ürünleri Sektöründe uzun yıllardır yaygın şekilde kullanılan bir renklendirici olan ve tamamı, başta Çin Halk Cumhuriyeti olmak üzere, dış ülkelerden ithal edilen, kırmızı fermente pirincin (endüstride ...
“Monascus purpureus” kullanılarak kırmızı fermente pirinç üretimi üzerine bir araştırma
(Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006)
Bu çalışmada, Türkiye Et Ürünleri Sektöründe uzun yıllardır yaygın şekilde kullanılan bir renklendirici olan ve tamamı, başta Çin Halk Cumhuriyeti olmak üzere, dış ülkelerden ithal edilen, kırmızı fermente pirincin (endüstride ...